Klantenbeoordeling
5/5

Audi importeren uit Duitsland​? BESPAAR NU!

Audi importeren door VBP

Waarschijnlijk weet je al dat een Audi uit Duitsland of België goedkoper is. Daar komt bovenop dat wij de laagste bpm-prijs berekenen. En wist je dat buitenlandse auto’s vaak jonger zijn en meer opties hebben? Een win-winsituatie dus: door een Audi te importeren, rijd je luxe voor de scherpste prijs.

Wil je een Audi importeren? Dan merk je al snel dat er veel bij komt kijken. Zo moet je zelf onderhandelen met een buitenlandse dealer en kom je lastig te weten wat de totale kosten zijn. Maar bij VBP Auto Import hoef je je daar geen zorgen over te maken. Wij handelen namelijk alles voor je af: van het contact met de dealer tot het volledig rijklaar maken op een Nederlands kenteken.

Het werkt heel eenvoudig: vul op het formulier hiernaast je wensen in en wij zoeken jouw Audi uit Duitsland of België. Maximaal 24 uur later mailen we je de zoekresultaten en de kosten. Je ziet dus voor iedere auto meteen de totaalprijs rijklaar op Nederlands kenteken.

Het fijne is dat je nergens aan vast zit en we jouw zoekopdracht gratis uitvoeren. Je bent dus niet verplicht om een van de auto’s te kopen, maar kunt rustig kijken of jouw droomexemplaar ertussen staat. Is dat het geval? Dan rijd je na 2 weken al rond in je rijklare Audi.

Wat vinden onze klanten?

Gemiddelde beoordeling: 4.9 / 5 sterren
5/5

Werkwijze VBP Auto Import

Stap 1

We bespreken je wensen en eisen en daarna gaan we op zoek naar geschikte Audi's om vanuit Duitsland te importeren

Stap 2

Van A tot Z geregeld: alle contact, het papierwerk én de koop van je nieuwe Audi regelen wij voor je

Stap 3

Je krijgt van ons snel bericht en ons advies. Hier hoort de definitieve prijs bij. Ga je akkoord, dan zetten wij alles in beweging

Stap 4

Met de volmacht, die jij ondertekend hebt, onder de arm nemen we je Audi over van de verkoper

Stap 5

Je kunt er bovendien voor kiezen om je nieuwe Audi te laten stylen door onze ervaren monteurs

Stap 6

Je Audi is volledig rijklaar en voorzien van een allerlaatste controle!

BPM berekenen Audi

Nederland is een van de landen waar je bij de aankoop van je auto de BPM al betaalt. Deze belasting hoeft in andere landen vaak niet betaald te worden en daarom staat dit bedrag bij de import van je auto doorgaans nog open. Ben je zelf een Audi tegengekomen die je wilt laten importeren, check dan gratis wat de BPM is.

Over VBP

We zijn in 2016 begonnen met het importeren van auto’s voor particuliere en zakelijke rijders. Inmiddels hebben we meer dan 500 auto’s mogen importeren en zijn onze klanten nog steeds heel blij met ons. Bij ons ben je namelijk geen nummertje. We luisteren aandachtig naar je wensen en laten je alleen voertuigen zien die écht aansluiten op je voorkeuren. We houden je bovendien op de hoogte van enkele belangrijke momenten in het importproces, zoals wanneer je auto de grens over is of zodra de RDW-keuring heeft plaatsgevonden. Deze persoonlijke benadering is voor ons uitermate belangrijk.

"Samen maken we de Nederlandse wegen een stuk mooier!"

Wacht niet langer en neem contact met ons op

 • Bespaar al snel € 8.000,-
 • Ontzorging van A tot Z
 • Tevreden klanten ⭐⭐⭐⭐⭐  
 • Een gemiddelde besparing van 14%
 • Persoonlijke begeleiding

Uit Duitsland geïmporteerde Audi leasen

Dat kan zeker! Dit hoort niet bij ons standaardpakket, maar we bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem contact met ons op als je je importauto wilt leasen.

Je eigen auto inruilen​

Wil je een Audi uit Duitsland laten importeren en daarbij direct je eigen auto inruilen, dan kan dat vaak niet. We hebben namelijk te maken met buitenlandse dealers. Wat we echter wél kunnen doen is jouw auto binnen ons eigen netwerk en volgens een marktconforme prijs aanbieden. Ook hiervoor kun je het beste contact met ons opnemen.

Europese garantie

Duitse dealers leveren hun import-Audi’s tegenwoordig met Europese garantie. Dat betekent dat als er iets mis is met je uit Duitsland geïmporteerde auto, je simpelweg naar een Audi-dealer kunt rijden. Zij helpen je dan verder. Dit geldt voor alle automerken.

Audi’s die we onder andere importeren​

 • Audi S5
 • Audi RS5
 • Audi A6
 • Audi S6
 • Audi RS6
 • Audi A7
 • Audi S7
 • Audi RS7
 • Audi A8
 • Audi S8
 • Audi Q3
 • Audi RS Q3
 • Audi Q5
 • Audi RS Q5
 • Audi Q7
 • Audi Q7 V12
 • Audi Q8
 • Audi SQ8
 • Audi RSQ8
 • Audi TT
 • Audi TTS
 • Audi TT RS
 • Audi R8

Veelgestelde vragen

Elke auto heeft af fabriek een x aantal jaar fabrieksgarantie, vaak is dit 2 jaar. Soms is er bij aanschaf van de auto extra garantie bijgekocht waardoor de fabrieksgarantie langer is. Na aflopen van de fabrieksgarantie, is het vaak mogelijk een verlengde/aansluit garantie te verkrijgen. Dit is garantie op alle technische aspecten van de auto, los van slijtage bijv. Per auto verschilt dit dus, vooraf weet je altijd wat de garantie is van de auto die jij op het oog hebt.

Het gehele traject neemt zo’n 3 a 4 weken in beslag. Na het tekenen van het contract en de betaling aan de dealer, zal het transport in gang gezet worden. De verkopende dealer heeft wat tijd nodig om de auto klaar te maken, hierna wordt de auto opgehaald en bij ons afgeleverd en vanaf het moment dat de auto bij ons afgeleverd is, duurt het nog maximaal 2 weken voordat de auto rijklaar is op Nederlands kenteken.

De betaling van de nieuwe auto kan op meerdere manieren. Het meest voorkomend voor particulieren is dat de klant zelf de verkopende dealer betaald middels een digitale overschrijving. Omdat het BTW percentage lager is in bijv. Duitsland, zetten wij de naam van de klant op het koopcontract. De betaling moet overeen komen met de koper op het contract, om die reden is de klant zelf verantwoordelijk voor de digitale overschrijving naar de verkopende dealer. Uiteraard begeleiden wij onze klanten ook tijdens dit proces.
Bij zakelijke aanschaf is het mogelijk om dit zelf aan de verkopende dealer te voldoen, maar ook is het mogelijk om ons te betalen en ons de betaling te laten regelen met de verkopende dealer.

Als particulier zijnde betaal je de BTW die in het buitenland geldt. Aangezien wij voornamelijk auto’s uit Duitsland importeren is het BTW percentage daar lager en dus voordeliger voor onze klanten. In Duitsland betaal je 19% BTW als particulier.
Zakelijke rijders betalen het netto bedrag van de auto en kunnen de BTW terugvragen.

Er zijn meerdere voordelen waar men van kan profiteren bij het importeren van een auto uit het buitenland.

 • Je krijgt meer auto voor je geld. De auto’s zijn qua opties veel rijker uitgerust voor hetzelfde geld als de auto’s in Nederland.
 • Financiële besparing op een soortgelijke auto. Veel van onze klantne hebben een aanzienlijk lager bedrag betaald voor hun importauto vergeleken met een soortgelijke auto in Nederland. Dit kan oplopen tot tienduizenden euro’s.
 • Veel meer keuze. De keuze waar je uit kan kiezen is vele malen groter dan het Nederlandse aanbod, zo kan je makkelijker jouw auto vinden die voldoet aan al jouw wensen en eisen.
 • Meerdere merken/modellen/uitvoeringen beschikbaar. Ben je opzoek naar iets speciaal of een bepaalde uitvoering van een model, in het buitenland vind je deze vaak wel en in Nederland niet.
 • Lagere kilometerstand. Vaak hebben de importauto’s een lagere kilometerstand vergeleken met het aanbod in Nederland.
 • Beter onderhouden. Bijna altijd zijn de auto’s in het buitenland dealer onderhouden, simpelweg omdat dit in bijvoorbeeld Duitsland veel betaalbaarder is dan hier in Nederland. Ook is Duitsland een echt autoland waar men gewoon een stuk zuiniger is op de auto.

Dit is per auto verschillend. Op onze pagina wat is BPM kan je wat uitleg vinden wat BPM is. Via onze aanbod pagina vind je indicaties van ruim 150.000 auto’s. Heb je een auto op het oog en wil je over gaan tot de aankoop, dan communiceren wij vooraf altijd exact de prijs wat de auto daadwerkelijk gaat kosten. Neem daarom gerust contact met ons op.

Dit is vaak niet mogelijk bij de buitenlandse dealer. Echter is de auto ook bij ons in te ruilen, wij bieden jouw huidige auto aan binnen ons netwerk en bieden marktconforme handelsprijzen.
Uiteraard is het ook mogelijk om je huidige auto zelf te verkopen.

Particulieren betalen het bruto bedrag, zakelijke rijders betalen het netto bedrag.

Jouw nieuwe auto leasen is ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Binnen 24 uur reactie

GRATIS BPM BEREKENING

Jouw droomauto gevonden? Laat het ons weten en wij berekenen voor jou gratis de BPM

Basis pakket aanvragen

Vul de onderstaande velden in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.