Klantenbeoordeling
5/5
Beoordeling
5/5
Klantenbeoordeling
5/5

Zonder zorgen

Een Bentley importeren

Not available from your location
Kopie van USP's VBP
0 +
Jaar ervaring
0 +
Auto's geïmporteerd
0 +
Reeds bespaard
0
Geïmporteerde auto's 2021
0 +
Jaar ervaring
0 +
Auto's geïmporteerd
0 +
Reeds bespaard
0
Geïmporteerde auto's 2021
auto import adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto importeren?

auto import adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto importeren?

auto import adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto importeren?

Met onze kennis en kunde

Een Bentley importeren

Laat jij een Bentley importeren uit het buitenland? Dat kan je geld schelen, maar het is ook mogelijk dat je hier eerder de auto aantreft die aan al je wensen voldoet. Hieronder lees je hoe wij te werk gaan wanneer we jouw nieuwe Bentley importeren.

We beginnen met het in kaart brengen van je wensen. Alvorens we je Bentley kunnen importeren, moeten we een beeld krijgen van wat nu jouw droomauto is. Vul ons contactformulier daarom in en probeer je wensen zo goed mogelijk aan te geven. Aan de hand daarvan kunnen we op zoek gaan naar de auto van je dromen.

Naar aanleiding van onze zoektocht naar jouw droomauto, mailen we je een overzicht met auto’s die aan je wensen lijken te voldoen. Voor iedere auto is duidelijk aangegeven welke kosten er bij het importeren gepaard zullen gaan.

Bentley importeren Duitsland
Bentley importeren Duitsland

Een Bentley importeren uit het buitenland

Zie je een Bentley die je graag wilt importeren? Laat het ons weten en we zullen de dealer voor je contacteren. We gaan na of de gegevens van de auto kloppen en onderhandelen over de prijs, de levering en eventuele garanties.

Zodra de deal rond is, krijg je een koopcontract. Wanneer je die tekent, kunnen we het transport voor je verzorgen. We halen de auto zo snel mogelijk naar Nederland toe.

In Nederland mag de auto nog niet direct de weg op. De auto moet een Nederlands kenteken krijgen. Wij melden de auto aan bij het RDW en verzorgen de bpm-aangifte.

Eventueel zullen we de auto nog voor je personaliseren wanneer je graag bepaalde aanpassingen ziet gebeuren. Wanneer al ons werk erop zit, kun je de auto afhalen bij onze garage. Je kunt ons de auto ook op de door jou gewenste locatie laten afleveren.

Ervaringen van klanten

Elke situatie is anders en vraag om een eigen ideale aanpak. Ontdek in de verschillende reviews van onze klanten hoe VBP Auto Import heeft geholpen met hun nieuwe import auto.

klant review auto import
Bentley importeren Duitsland

Uit Duitsland geïmporteerde Bentley leasen

Dat kan zeker! Dit hoort niet bij ons standaardpakket, maar we bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem contact met ons op als je je importauto wilt leasen.

Je eigen auto inruilen​

Wil je een Audi uit Duitsland laten importeren en daarbij direct je eigen auto inruilen, dan kan dat vaak niet. We hebben namelijk te maken met buitenlandse dealers. Wat we echter wél kunnen doen is jouw auto binnen ons eigen netwerk en volgens een marktconforme prijs aanbieden. Ook hiervoor kun je het beste contact met ons opnemen.

Europese garantie

Duitse dealers leveren hun import-Audi’s tegenwoordig met Europese garantie. Dat betekent dat als er iets mis is met je uit Duitsland geïmporteerde auto, je simpelweg naar een Audi-dealer kunt rijden. Zij helpen je dan verder. Dit geldt voor alle automerken.

"Samen maken we de Nederlandse wegen een stuk mooier!"

Snel en soepel je Bentley importeren?

Laat het proces dan verlopen via iemand die écht weet wat hij doet. Zo voorkom je:

  • Dat je te veel BPM betaalt
  • De kans op hoge naheffingen
  • Onnodig papierwerk
  • Onnodige fouten gedurende het proces
Bentley importeren Duitsland

GRATIS BPM BEREKENING

Jouw droomauto gevonden? Laat het ons weten en wij berekenen voor jou gratis de BPM

Basis pakket aanvragen

Vul de onderstaande velden in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.