Financiering import auto: financial lease of private lease
 

Financiering import auto

Met het importeren van een auto uit Duitsland bespaart u vaak duizenden euro’s. Daarom is het gemakkelijker om de financiering rond te krijgen. VBP Auto Import maakt het nog eenvoudiger voor u. Binnen 24 uur weet u waar u aan toe bent. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden om een importauto te financieren. Zo wordt een auto een stuk betaalbaarder.

Full operational lease

Full operational lease biedt particulieren de mogelijkheid om een auto te importeren zonder een grote investering te doen. Bij full operational lease is de import auto uw eigendom, maar dient deze als onderpand voor de financiering.

 

U betaalt een vast bedrag per maand

Geen zorgen over onderhoud en schade

Inclusief verzekeringen

Financial lease

Voor bedrijven is financial lease een goede optie. U schaft een auto aan zonder investering. In plaats daarvan betaalt u maandelijks een vast bedrag. De import auto dient als onderpand voor de financiering.

 

Kosten van lease-auto aftrekken als investering in uw bedrijf

De auto is uw economisch eigendom

Lagere maandkosten bij gedeeltelijke afbetaling

Goed geregeld bij VBP. Met financial lease en voordelige voorwaarden kon ik mijn Duitse auto gemakkelijk en goedkoop invoeren.

Welke gegevens heeft de financier nodig?

Om de financiering aan te vragen, levert u de onderstaande gegevens aan bij VBP Auto Import. Vervolgens is de financiering al binnen 24 uur voor u geregeld.

Particuliere financiering

Koopovereenkomst auto

Kopie van het rijbewijs: voor- en achterkant

Recente salarisstrook

Rekeningoverzicht

Overzicht leningen

Zakelijke financiering

Koopovereenkomst auto

Kopie van het rijbewijs: voor- en achterkant

Kopie van het KvK-uittreksel

Hoogte financiering berekenen

Welke auto u kunt importeren, is afhankelijk van de hoogte van de mogelijke financiering. Laat dit vooraf berekenen door de specialisten van VBP Auto Import. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de financiering van uw importauto? Neem dan contact met ons op via 0299 200 311 of via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.