Uw huidige auto inruilen bij auto import - VBP Auto Import
 

Uw auto inruilen bij auto import

Wilt u uw auto inruilen bij het importeren van een auto uit het buitenland? Uit ervaring weten wij dat bijvoorbeeld Duitse autodealers geen interesse hebben in het kopen van Nederlandse tweedehands auto’s. Daarom bieden we u de mogelijkheid om bij het importeren van een auto uw huidige wagen in te ruilen. Zo bent u snel van uw oude auto af tegen een goede prijs.

Goede service. Een goede prijs gekregen voor mijn oude auto en veel bespaard op de aankoop van een nieuwe uit het buitenland.

Goede prijs voor uw huidige auto

Wanneer u ervoor kiest om uw huidige auto in te ruilen bij het importeren van een buitenlandse auto, geven we dit aan bij een tiental van onze partners. Deze komen vervolgens met een marktconform bod voor uw auto. U ontvangt van ons het beste bod, zodat u vervolgens kunt bepalen of u de auto daadwerkelijk wilt inruilen.

Informatie en foto’s voor inruil

Voordat we uw auto kunnen inruilen, hebben we het volgende van u nodig:

  • 8 duidelijke foto’s van het interieur en exterieur van uw auto
  • Lijst met bijgeleverde opties en accessoires

Geschikt voor alle auto’s

U kunt bij VBP Auto Import vrijwel alle auto’s inruilen, ook wanneer uw auto al wat ouder is of lichte beschadigingen heeft. Wel kan dit uiteraard invloed hebben op de prijs. U krijgt een hogere prijs voor een jonge en schadevrije auto. Geef bij ons aan dat u uw auto wilt inruilen en wij vragen geheel vrijblijvend een tiental biedingen voor u op.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over het inruilen van uw auto of het importeren van een auto uit het buitenland? Bel dan naar 0299 200 311 of vul het contactformulier in.