Klantenbeoordeling
5/5
Beoordeling
5/5
Klantenbeoordeling
5/5

Mercedes-Benz E 300 Estate

Klant verhaal

Recent kregen wij een verzoek van een bestaande klant dat zijn huidige Mercedes-Benz E klasse toe was aan vervanging. 4 jaar geleden was het importeren van een auto volledig nieuw voor hem en na een succesvolle import destijds was dit maal de keuze direct duidelijk. Mijn volgende auto wordt wederom een import auto via VBP Auto Import. Dit maakt ons werk ook zo leuk, tevreden klanten die terugkeren en die je wederom mag helpen en blij mag maken met hun nieuwe auto en met een mooie besparing.

Voor deze klant was het direct duidelijk, dat het wederom een Mercedes-Benz E klasse moest worden, maar dit keer een estate. Het eisenpakket qua opties was duidelijk, zo vol mogelijk met een paar essentiële opties voor de veiligheid. Al snel hadden we een favoriet op het oog, deze voldeed perfect aan alle wensen en eisen. Hier is de volle focus op gegaan en gelukkig konden wij een mooie aankoop realiseren. Na de aankoop is het importproces in gang gezet. Het transport is ingeschakeld en nu wachten tot de auto in Nederland is. Eenmaal bij ons binnen gekomen, zijn we direct aan de slag gegaan om alles te regelen. Al snel had de auto zijn nieuwe Nederlandse kenteken en was de auto klaar om opgehaald te worden. Een mooie treinreis vanuit Emmen op een zonnige dag en terug in de nieuwe auto!

Bij thuiskomst een leuk appje van de klant mogen ontvangen dat de auto fantastisch reedt en wat zijn verbruik op de terugweg was.

De auto leverde de klant een mooie besparing van € 8.000,- op, met alle Europese fabrieksgarantie. Een mooi importtraject al zeggen we het zelf, hartstikke bedankt voor wederom het vertrouwen. Heel vee plezier van de auto en tot de volgende keer!

auto import adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto importeren?

auto import adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto importeren?

auto import adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto importeren?

GRATIS BPM BEREKENING

Jouw droomauto gevonden? Laat het ons weten en wij berekenen voor jou gratis de BPM

Basis pakket aanvragen

Vul de onderstaande velden in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.