Klantenbeoordeling
5/5
Beoordeling
5/5
Klantenbeoordeling
5/5
Mercedes GLC importeren

Mercedes-Benz GLC 200 4M

Klant verhaal

Via via is deze klant bij ons terecht gekomen voor zijn nieuwe auto. Mond-tot-mond reclame is de beste reclame die we kunnen hebben en daar zijn we dan ook trots op. Een vriend van hem heeft bij ons ook een Mercedes-Benz GLC geïmporteerd en hij vond dit zo’n mooie auto dat hij er zelf ook één wilde.

Na een eerste kennismaking via de telefoon zijn de wensen en eisen besproken en zijn we opzoek gegaan voor een geschikte auto. Vrij snel zat er een voltreffer tussen en konden wij verder schakelen met de Duitse dealer. De auto heeft geen schade verleden, de status is als nieuw, zit nog 4 maanden in zijn fabrieksgarantie en daarna zit er 24 maanden aansluitgarantie op de auto.

Nu de auto eigenlijk akkoord is, wilde onze klant graag ook persoonlijk kennismaken en het traject verder in gang zetten en alles in orde maken. In een leuke persoonlijke ontmoeting zijn de puntjes op de i gezet. Als de auto in Nederland is, zullen wij de auto voorzien van een chiptuning, zal de typeaanduiding verwijdert worden en de auto zal aan huis afgeleverd worden. Een leuke bijkomstigheid was het contact met zijn schoonzoon die ook opzoek was naar een nieuwe auto. Door middel van de persoonlijke kennismaking konden wij onze dienstverlening tot in de puntjes uitleggen en een verwachtingspatroon scheppen. Ook ter plekke hebben wij wat voorbeelden getoond van potentiële auto’s, dit werd erg enthousiast ontvangen en dit traject mochten we ook opstarten. Een leuke bijkomstigheid dus zoals eerder vermeld.

Zo gezegd, zo gedaan. Nadat alles in orde was gemaakt, konden wij aan de slag. De auto stond binnen korte tijd bij ons klaar voor de chiptuning en het verwijderen van de typeaanduiding. Hierna is de auto in showroomstaat gebracht en op naar onze klant!

Blije gezichten, gepaste trots en pure blijdschap, dat is wat ons werk zo leuk maakt. Een auto kopen is een emotie en wij mogen daar aan bijdragen door ons uiterste best voor onze klanten te doen.

Bedankt voor de aanbeveling binnen de familie en heel veel plezier van de nieuwe auto!

auto import adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto importeren?

auto import adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto importeren?

auto import adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto importeren?

GRATIS BPM BEREKENING

Jouw droomauto gevonden? Laat het ons weten en wij berekenen voor jou gratis de BPM

Basis pakket aanvragen

Vul de onderstaande velden in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.