Klantenbeoordeling
5/5
Beoordeling
5/5
Klantenbeoordeling
5/5

Toyota RAV 4

Klant verhaal

Tijdens een afspraak met zijn schoonvader, hebben we voor het eerst contact gehad. De schoonzoon was ook opzoek naar een nieuwe auto en zodoende konden we gelijk kennismaken en onze dienstverlening uitleggen.

De zoekcriteria was vrij helder, een jong gebruikte Toyota RAV4 Hybrid. Na het overleg betreft de wensen en eisen was onze opdracht duidelijk en zijn we aan de slag gegaan.

Na enig speurwerk hadden we de nodige zoekresultaten bij elkaar verzameld en voorgelegd aan onze klant. Van de 4 zoekresultaten bleven er nog maar 2 over en deze gingen door naar de volgende ronde. Met beide dealers contact opgenomen en zodoende alle informatie betreft de auto’s verzameld om dit zo bij ons klant neer te leggen. Na de 2 resultaten naast elkaar vergeleken te hebben, kwam hier een favoriet uit en zijn we hier voor aan de slag gegaan. In samenwerking met de Duitse dealer hebben wij netjes alle autopapieren ontvangen zodat wij de definitieve prijs bij import konden vaststellen. De uiteindelijke offerte aan de klant voorgelegd en alles was in orde om het papierwerk in orde te gaan maken. Hier ook weer super goed geholpen door de Duitse Toyota dealer en alles was geregeld.

Een prachtig uitgevoerde Toyota RAV4 Hybrid als resultaat met een nieuw Nederlands kenteken was klaar om afgeleverd te worden op locatie bij de klant. Zo gezegd, zo gedaan. Een super tevreden klant en de Nederlandse wegen weer een stukje mooier!

Bedankt voor het leuke contact en het vertrouwen.

auto import adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto importeren?

auto import adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto importeren?

auto import adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto importeren?

GRATIS BPM BEREKENING

Jouw droomauto gevonden? Laat het ons weten en wij berekenen voor jou gratis de BPM

Basis pakket aanvragen

Vul de onderstaande velden in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.