Klantenbeoordeling
5/5
Beoordeling
5/5
Klantenbeoordeling
5/5

Zonder zorgen

Een Maserati importeren

Maserati importeren uit Duitsland​? BESPAAR NU!

Wanneer je een Maserati gaat importeren, zijn er verschillende factoren die het lastig kunnen maken om alles zelf te doen. Je moet eerst een goede auto vinden, zeker zijn dat de advertentie klopt en onderhandelen met iemand die misschien geen Nederlands spreekt. Als je dit niet zelf kan of wilt doen, dan helpen wij van VBP Auto Import je graag. Wij kunnen alle zorgen over de import van je Maserati wegnemen en zowel het contact met de autodealer als het rijklaar maken van de auto verzorgen.

Not available from your location
Kopie van USP's VBP
0 +
Jaar ervaring
0 +
Auto's geïmporteerd
0 +
Reeds bespaard
0
Totaal geïmporteerde auto's 2021

Een Maserati importeren uit België of Duitsland

Als je ervoor kiest om via ons een Maserati te importeren uit onze buurlanden omdat de aanschafprijs daar veel lager ligt, dan voeren wij het volgende stappenplan uit:

Wij maken graag een voorselectie uit de vele advertenties om jou je droomauto te helpen vinden. Vul daarom de contactpagina in met zoveel mogelijk details en wensen van jouw perfecte auto zodat we de beste deals voor je kunnen vinden. Deze stap is gratis en geheel vrijblijvend. Als wij de juiste auto voor je kunnen vinden, kunnen we hem dan ook binnen twee weken geheel rijklaar bij je thuis afleveren.

Binnen 24 uur ontvang je een lijst met auto’s in je mail die voldoen aan je wensen. De prijzen die bij iedere auto staan omvatten alle kosten.

Wanneer je een auto gekozen hebt die perfect bij jouw wensen past, nemen we contact op met de autodealer. We zullen de advertentie en de geschiedenis van de auto controleren en proberen een lagere prijs te krijgen. Ook checken we eventuele garanties en de leveringstijd.

Het moment dat je akkoord bent met de overeenkomst, krijg je een koopcontract toegestuurd. Nadat je dit contract getekend hebt, kunnen we beginnen met het regelen van het transport.

Wanneer de Maserati in Nederlands is nemen we ook de registratie van de auto bij de RDW op ons. Daarnaast verzorgen we de BPM-aangifte.

Wanneer je auto in Nederland is, kunnen we er ook nog voor zorgen dat de auto met de gewenste aanpassingen afgeleverd wordt. Wij kunnen bijvoorbeeld regelen dat er andere velgen onder de auto komen of dat er betere speakers geïnstalleerd worden.

Zodra de auto aan al je wensen voldoet, kun je deze bij ons op komen halen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de auto bij jou voor de deur af te laten leveren. Zodra je de sleutels in ontvangst neemt, kun je meteen van je nieuwe auto genieten.

De prijs van het importeren van je Maserati is afhankelijk van de hoeveelheid service die je kiest. Wij bieden je de keuze uit drie pakketten als je een Maserati wilt importeren. Deze pakketten zijn basis, comfort en premium. Bekijk hieronder welk pakket het best bij jou past.

Al meer dan 550 auto's geïmporteerd

4,9 / 5,0 op basis van 40+ geverifieerde Google reviews
5/5

Al meer dan 550 auto's geïmporteerd

Beoordeeld met 4,9 / 5,0
5/5

Werkwijze VBP Auto Import

Stap 1

Jij stuurt ons een advertentie link voor een BPM berekening of we bespreken je wensen en eisen en daarna gaan we op zoek naar geschikte Maserati om vanuit Duitsland te importeren

Stap 2

Nadat we weten welke Maserati het wordt, regelen wij alles aan A tot Z: al het contact, het papierwerk, eventueel transport én de koop van je nieuwe Maserati regelen wij voor je

Stap 3

Je krijgt van ons snel bericht en ons advies. Hier hoort de definitieve prijs bij. Ga je akkoord, dan zetten wij alles in beweging

Stap 4

Na ondertekening van alle formaliteiten kunnen we de Maserati naar NL halen. Met de volmacht, die jij ondertekend hebt, onder de arm nemen we je Maserati over van de verkoper

Stap 5

Je kunt er nu voor kiezen om van onze overige diensten gebruik te maken. De Maserati wordt aangemeld bij het RDW en de BPM aangifte wordt ingediend.

Stap 6

Binnen 14 dagen is je Maserati volledig rijklaar en voorzien van een allerlaatste controle! Veel rijplezier!

BPM berekenen Maserati

Nederland is een van de landen waar je bij de aankoop van je auto de BPM al betaalt. Deze belasting hoeft in andere landen vaak niet betaald te worden en daarom staat dit bedrag bij de import van je auto doorgaans nog open. Ben je zelf een Maserati tegengekomen die je wilt laten importeren, check dan gratis wat de BPM is.

Luxe auto importeren
Roy Kooijman, Import Adviseur

Over VBP Auto Import

De liefde voor auto’s is al vroeg begonnen. Als klein jongetje van 8 jaar zat ik op zondag voor de buis, voor weer een nieuwe Formule 1 race. Gefascineerd door de snelheid, de actie, het prachtige geluid en natuurlijk de spanning. Bij elke autorit als gezin mocht ik het laatste stukje in de wijk op schoot kruipen, om onze Volvo V40 het laatste stukje naar huis te sturen.
In 2016 ben ik er voor gegaan om mijn droom na te jagen, ondernemer worden in de automotive. Wat begon als hobby en als extra zakcentje naast mijn toenmalige baan, kon ik vanaf 1 januari 2018 van mijn hobby mijn werk maken. Zoals je wellicht kunt begrijpen, ging de vlag uit en was dit een groot feest….. LEES VERDER

"Samen maken we de Nederlandse wegen een stuk mooier!"

Wacht niet langer en neem contact met ons op

 • Bespaar al snel € 7.000,-
 • Meer auto voor minder €
 • Ontzorging van A tot Z
 • Tevreden klanten ⭐⭐⭐⭐⭐  
 • Persoonlijke begeleiding
Contact met VBP Auto Import

Wacht niet langer en neem contact met ons op

 • Bespaar al snel € 7.000,-
 • Meer auto voor minder €
 • Ontzorging van A tot Z
 • Tevreden klanten ⭐⭐⭐⭐⭐  
 • Persoonlijke begeleiding
Contact met VBP Auto Import

Uit Duitsland geïmporteerde Maserati leasen

Dat kan zeker! Dit hoort niet bij ons standaardpakket, maar we bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem contact met ons op als je je importauto wilt leasen.

Je eigen auto inruilen​

Wil je een Maserati uit Duitsland laten importeren en daarbij direct je eigen auto inruilen, dan kan dat vaak niet. We hebben namelijk te maken met buitenlandse dealers. Wat we echter wél kunnen doen is jouw auto binnen ons eigen netwerk en volgens een marktconforme prijs aanbieden. Ook hiervoor kun je het beste contact met ons opnemen.

Europese garantie

Duitse dealers leveren hun import-Maserati’s tegenwoordig met Europese garantie. Dat betekent dat als er iets mis is met je uit Duitsland geïmporteerde auto, je simpelweg naar een Maserati -dealer kunt rijden. Zij helpen je dan verder. Dit geldt voor alle automerken.

Maserati's die we onder andere importeren​

 • Maserati Quattroporte
 • Maserati Grecale
 • Maserati Levante
 • Maserati MC20
 • Maserati Ghibli

GRATIS BPM BEREKENING

Jouw droomauto gevonden? Laat het ons weten en wij berekenen voor jou gratis de BPM

Basis pakket aanvragen

Vul de onderstaande velden in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.