Klantenbeoordeling
5/5
Beoordeling
5/5
Klantenbeoordeling
5/5

Zonder zorgen

Een Mercedes-Benz importeren

Zonder gedoe

Een Audi importeren

Zonder gedoe

Een Audi importeren

Not available from your location
Kopie van USP's VBP
0 +
Jaar ervaring
0 +
Auto's geïmporteerd
0 +
Reeds bespaard
0
Geïmporteerde auto's 2021
0 +
Jaar ervaring
0 +
Auto's geïmporteerd
0 +
Reeds bespaard
0
Geïmporteerde auto's 2021
auto import adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto importeren?

Mercedes GLC importeren

Mercedes-Benz importeren door VBP

Tijdens het hele proces kun je achterover leunen. Het enige wat je hoeft te doen, is je voorkeuren invullen op het formulier hiernaast. Wij beginnen dan meteen te speuren naar jouw Mercedes uit Duitsland of België. Een dag later krijg je een mail met de resultaten, inclusief de kosten. Je ziet dan per auto de totaalprijs rijklaar op Nederlands kenteken.

Het beste is dat die zoektocht helemaal gratis is en je nergens aan vastzit. Beslis dus op je gemak of jouw perfecte auto ertussen zit. Als dat zo is, dan staat je Mercedes na 2 weken rijklaar voor je deur.

Er zijn heel wat redenen om een Mercedes te importeren uit Duitsland of België. Zo zijn die auto’s jonger en hebben ze meestal meer opties. Maar het grootste voordeel is de prijs. Een buitenlandse auto is sowieso goedkoper en daar bovenop berekenen wij de laagste bpm-prijs. Dat is dus flink besparen terwijl je lekker luxe rijdt.

Zit je met vragen over een Mercedes importeren uit Duitsland of België? Of kan je wel wat hulp gebruiken bij je keuze? Neem dan gerust contact op. We staan voor je klaar!

Ervaringen van klanten

Elke situatie is anders en vraag om een eigen ideale aanpak. Ontdek in de verschillende reviews van onze klanten hoe VBP Auto Import heeft geholpen met hun nieuwe import auto.

klant review auto import
Mercedes-Benz E klasse importeren

Uit Duitsland geïmporteerde Mercedes-Benz leasen

Dat kan zeker! Dit hoort niet bij ons standaardpakket, maar we bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem contact met ons op als je je importauto wilt leasen.

Je eigen auto inruilen​

Wil je een Mercedes-Benz uit Duitsland laten importeren en daarbij direct je eigen auto inruilen, dan kan dat vaak niet. We hebben namelijk te maken met buitenlandse dealers. Wat we echter wél kunnen doen is jouw auto binnen ons eigen netwerk en volgens een marktconforme prijs aanbieden. Ook hiervoor kun je het beste contact met ons opnemen.

Europese garantie

Duitse dealers leveren hun import-Mercedes-Benz’s tegenwoordig met Europese garantie. Dat betekent dat als er iets mis is met je uit Duitsland geïmporteerde auto, je simpelweg naar een Mercedes-Benz-dealer kunt rijden. Zij helpen je dan verder. Dit geldt voor alle automerken.

"Samen maken we de Nederlandse wegen een stuk mooier!"

Snel en soepel je Mercedes-Benz importeren?

Laat het proces dan verlopen via iemand die écht weet wat hij doet. Zo voorkom je:

  • Dat je te veel BPM betaalt
  • De kans op hoge naheffingen
  • Onnodig papierwerk
  • Onnodige fouten gedurende het proces
Mercedes GLC importeren

GRATIS BPM BEREKENING

Jouw droomauto gevonden? Laat het ons weten en wij berekenen voor jou gratis de BPM

Basis pakket aanvragen

Vul de onderstaande velden in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.