Een Mercedes-Benz GLC importeren, lees hoe onze klanten dit ervaren!
Klantenbeoordeling
5/5
Beoordeling
5/5
Klantenbeoordeling
5/5
Mercedes GLC importeren

Mercedes-Benz GLC 250 4M

Klant verhaal

Wij werden gebeld door een bestaande klant dat hij opzoek is naar het nieuwe model van zijn huidige Mercedes-Benz GLC. “Tuurlijk gaan we regelen”!

In 2018 leverde wij deze klant voor het eerst een importauto, een prachtig uitgevoerde Mercedes-Benz GLC 250. De vraag van de klant was helder, ik wil het nieuwe model GLC en mijn huidige auto inruilen. Nadat alle wensen en eisen duidelijk waren, zijn wij opzoek gegaan naar de juiste auto.

We hadden een prachtige uitvoering gevonden, weinig kilometers en bomvol qua opties. Bijna alle signalen stonden op groen, alleen qua styling moest er toch nog wat gebeuren. Een andere kleur remklauwen, treeplanken en een alarmklasse 3 moesten er nog bij. “Dat regelen we wel als die in Nederland is”, was de oplossing hiervoor. Nu alles op groen stond, hebben wij alles met de Duitse dealer in orde gemaakt en de auto opgehaald met een nieuwe servicebeurt, zomer- en winterbanden en 2 jaar extra aansluitgarantie.

Bij aankomst in Nederland hebben wij de gehele papierwinkel in orde gemaakt en onze klant kon niet wachten om de auto te zien. Nog op dezelfde dag van binnenkomst kon de klant zijn nieuwe auto aanschouwen en kreeg de voorpret nog meer beeld en geluid, nog even geduld en dan kan ie de weg op.

In de tussentijd dat de auto bij ons gestald was hebben wij de styling werkzaamheden uitgevoerd, zodat onze klant dit niet nog eens zelf dient te doen na de aflevering. De auto was klaar voor aflevering. De auto is in showroom staat aan huis afgeleverd en er is een besparing van € 5.500,- gerealiseerd.

Wederom bedankt en tot de volgende!

auto import adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto importeren?

auto import adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto importeren?

auto import adviseur

Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto importeren?

GRATIS BPM BEREKENING

Jouw droomauto gevonden? Laat het ons weten en wij berekenen voor jou gratis de BPM

Basis pakket aanvragen

Vul de onderstaande velden in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.