Het nieuwe auto kopen | VBP Auto Import
Klantenbeoordeling
5/5
Beoordeling
5/5
Klantenbeoordeling
5/5

Het nieuwe auto kopen!

Een auto kopen op afstand was vroeger ondenkbaar, maar tegenwoordig worden er elk jaar meer auto’s geïmporteerd. in 2021 waren dit er maar liefst 294.119 stuks!

Het nieuwe auto kopen

Een auto kopen op afstand was vroeger ondenkbaar, maar tegenwoordig worden er elk jaar meer auto’s geïmporteerd. in 2021 waren dit er maar liefst 294.119 stuks!

0 +
Jaar ervaring
0 +
Auto's geïmporteerd
0 +
Reeds bespaard
0
Geïmporteerde auto's 2021
0 +
Jaar ervaring
0 +
Auto's geïmporteerd
0 +
Reeds bespaard
0
Totale imports 2021

Het is zover, je gaat een nieuwe auto kopen!

Zodra het moment daar is dat er besloten is om een nieuwe auto te kopen brengt dat altijd iets leuks met zich mee. Een nieuwe auto kopen is tenslotte iets waar je heel hard voor werkt en vaak erg blij mee bent.

Als de keuze eenmaal gevallen is op een stationwagen van een bepaald merk en hier ook een proefrit in is gereden, waardoor de auto aan alle wensen voldoet is het tegenwoordig steeds makkelijker om een auto te kopen. Het gebeurt namelijk steeds vaker dat wij auto’s online kopen. Wij gaan tegenwoordig niet meer langs de dealer om een bak koffie te drinken en om met de verkoper om tafel te zitten om het een en ander te bespreken. Nee, vandaag de dag vindt het kopen van een auto steeds meer online plaats. Dit is eigenlijk ook heel goed te begrijpen. Als jij namelijk een jong gebruikte auto wilt kopen met de kop eraf, dan zitten deze auto’s ten allertijden volledig in de fabrieksgarantie. Het is dus niet meer zo dat je 6 maanden BOVAG-garantie krijgt bij het kopen van een nieuwe auto. Koop je een auto met de kop eraf kun je altijd verwachten dat er minimaal 24 maanden fabrieksgarantie op de auto zit. De fabrieksgarantie is een garantie vorm die echt letterlijk alle gebreken/mankementen aan de auto dekt. Het maakt dus niet uit wat er kapot gaat aan de auto, alles wordt gedekt. Van een elektrisch inklapbare buitenspiegel die niet meer werkt tot de automaatbak waar iets mis mee is. Alles wordt gratis door de merkdealer verholpen. Het maakt dus ook niet uit waar de auto vandaan komt. Of de auto nou in een ander EU-land is gekocht of ergens hier in Nederland, de auto is bij de merkdealer bij jou om de hoek gratis te repareren.

Dit zorgt ervoor dat je geen risico loopt bij het kopen van een nieuwe auto als deze bijvoorbeeld 6 tot 12 maanden oud is, vandaar dat het kopen van een nieuwe auto steeds meer online gebeurd. Het is belangrijk om te weten dat de fabrieksgarantie standaard is. Dit kost dus ook geen extra geld bij de aankoop van jouw nieuwe auto. Fabrieksgarantie is namelijk wettelijk verplicht.

Met uiterste zorg wordt jouw nieuwe import auto naar Nederland vervoerd

Jong gebruikte occassions met dezelfde zekerheid als een hagel nieuwe auto

Wij van VBP Auto Import verkopen enkel alleen auto’s waarvan de fabrieksgarantie nog geldig is. Zo kunnen wij bij de verkoop van onze auto’s altijd volledig garant staan en optimale service bieden aan onze klanten. Bij het online kopen van een auto is dat zeker een must. Bedrijven moeten ervoor zorgen dat klanten geen risico lopen. Het is immers al spannend genoeg om een auto online te kopen zonder dat je de auto fysiek in het echt hebt gezien. Het voordeel is wel dat het gaat om auto’s met de kop eraf. Dit zijn vaak auto’s die niet ouder zijn dan 12 maanden. Hierdoor hebben deze auto’s ook zeer geringe gebruikerssporen. Wij van VBP Auto Import hanteren leveringscondities die verder gaan dan andere autobedrijven. Wij zorgen er namelijk voor dat al onze auto’s worden geleverd met een A conditie. Een 2e hands auto met de uitstraling van nieuw! Los van de fabrieksgarantie en de leveringscondities van VBP Auto Import zijn er nog meer voordelen voor jou als je een auto online koopt. Je kunt namelijk een auto goedkoper kopen dan bij een merkdealer als je voor VBP Auto Import kiest.

Een besparing van € 6.000,-, 3 maanden oud en slechts 1.500 km op de teller

Overal meer online verkoop

Auto’s die online verkocht worden door middel van een virtuele voorraad kosten maandelijks minder geld voor de autobedrijven. Je ziet namelijk steeds meer dat de grote autobedrijven hier in Nederland steeds minder gebruik gaan maken van showrooms. Je ziet dat de showrooms van bepaalde dealers slinken tot 1 groot mega occasion centrum. Hier staan dan alle modellen van het desbetreffende merk te koop in een relatief rijk uitgeruste uitvoering. Staat de juiste uitvoering er niet tussen? Geen probleem, het is dan heel makkelijk om de juiste uitvoering online te bestellen/te kopen. Doordat auto’s door middel van een virtuele voorraad verkocht worden komt het maken van een proefrit ook veel minder voor. Hierdoor hoeven auto’s waar proef in gereden wordt niet iedere keer na de proefrit gewassen/gepoetst te worden. Dit scheelt geld, waardoor de auto dus wat goedkoper wordt. Ook zijn er minder verkopers nodig. Bijna al het contact gaat door middel van e-mails of telefoongesprekken. Je ziet zelfs steeds meer autobedrijven overgaan op WhatsApp. Het gehele online verkoopproces is met minder personeel net zo efficiënt op te pakken als het verkoopproces in de showrooms. Hoe minder personeel hoe minder hoog de maandelijkse kosten zijn van een autobedrijf. Ook hierdoor kunnen dus auto’s voor minder geld verkocht worden.

Ook wij van VBP Auto Import gaan mee met de tijd en merken dat onze klanten het prima vinden om online hun auto bij ons te kopen. Uiteraard is bij ons de servicegraad enorm hoog. Bij het online kopen van een auto bij ons vinden wij het erg belangrijk dat alles daaromheen in kan en kruiken is. Wij waarderen het namelijk enorm dat wij online auto’s aan onze klanten mogen leveren. Kijk op onze website wat wij bedoelen met onze servicegraad.

Audi importeren Duitsland
Deze Audi RS6 Performance is op afstand aangekocht met 2 jaar verlengde fabrieksgarantie en leverde een besparing op van maar liefst € 25.000,-

Door middel van dit artikel hopen wij jullie een beter beeld te hebben kunnen geven  over het online kopen van een auto. Als je een auto online koopt controleer dan altijd of de fabrieksgarantie geldig is of een verlengde vorm hiervan. Als dit namelijk zo is kun je op technisch gebied nooit een kat in de zak kopen. Uiteraard is het per autobedrijf afhankelijk hoe de auto wordt geleverd maar daar hoeft u zich bij VBP Auto Import geen zorgen over te maken. Wij leveren onze gebruikte auto’s af met de kwaliteit van nieuw. Graag tot ziens bij VBP Auto Import.

Al meer dan 550 auto's geïmporteerd

4,9 / 5,0 op basis van 40+ geverifieerde Google reviews
5/5

Al meer dan 550 auto's geïmporteerd

4,9 / 5,0 sterren
5/5

Over VBP Auto Import

De liefde voor auto’s is al vroeg begonnen. Als klein jongetje van 8 jaar zat ik op zondag voor de buis, voor weer een nieuwe Formule 1 race. Gefascineerd door de snelheid, de actie, het prachtige geluid en natuurlijk de spanning. Bij elke autorit als gezin mocht ik het laatste stukje in de wijk op schoot kruipen, om onze Volvo V40 het laatste stukje naar huis te sturen.
In 2016 ben ik er voor gegaan om mijn droom na te jagen, ondernemer worden in de automotive. Wat begon als hobby en als extra zakcentje naast mijn toenmalige baan, kon ik vanaf 1 januari 2018 van mijn hobby mijn werk maken. Zoals je wellicht kunt begrijpen, ging de vlag uit en was dit een groot feest….. LEES VERDER

Luxe auto importeren
Roy Kooijman, Import Adviseur

Laat ons jou helpen

Online kennismaking

Gratis

Duur 15 – 30 minuten

Zoekopdracht

€ 5,-

incl. BTW

Voor slechts € 5,- zoeken wij jouw droomauto!

Na intake binnen 24 uur meerdere zoekresultaten die voldoen aan jouw wensen en eisen

Contact opnemen

Gratis

Audi importeren

Porsche importeren

Mercedes importeren

BMW importeren

Land Rover importeren

Veelgestelde vragen

Elke auto heeft af fabriek een x aantal jaar fabrieksgarantie, vaak is dit 2 jaar. Soms is er bij aanschaf van de auto extra garantie bijgekocht waardoor de fabrieksgarantie langer is. Na aflopen van de fabrieksgarantie, is het vaak mogelijk een verlengde/aansluit garantie te verkrijgen. Dit is garantie op alle technische aspecten van de auto, los van slijtage bijv. Per auto verschilt dit dus, vooraf weet je altijd wat de garantie is van de auto die jij op het oog hebt.

Het gehele traject neemt zo’n 3 a 4 weken in beslag. Na het tekenen van het contract en de betaling aan de dealer, zal het transport in gang gezet worden. De verkopende dealer heeft wat tijd nodig om de auto klaar te maken, hierna wordt de auto opgehaald en bij ons afgeleverd en vanaf het moment dat de auto bij ons afgeleverd is, duurt het nog maximaal 2 weken voordat de auto rijklaar is op Nederlands kenteken.

De betaling van de nieuwe auto kan op meerdere manieren. Het meest voorkomend voor particulieren is dat de klant zelf de verkopende dealer betaald middels een digitale overschrijving. Omdat het BTW percentage lager is in bijv. Duitsland, zetten wij de naam van de klant op het koopcontract. De betaling moet overeen komen met de koper op het contract, om die reden is de klant zelf verantwoordelijk voor de digitale overschrijving naar de verkopende dealer. Uiteraard begeleiden wij onze klanten ook tijdens dit proces.
Bij zakelijke aanschaf is het mogelijk om dit zelf aan de verkopende dealer te voldoen, maar ook is het mogelijk om ons te betalen en ons de betaling te laten regelen met de verkopende dealer.

Als particulier zijnde betaal je de BTW die in het buitenland geldt. Aangezien wij voornamelijk auto’s uit Duitsland importeren is het BTW percentage daar lager en dus voordeliger voor onze klanten. In Duitsland betaal je 19% BTW als particulier.
Zakelijke rijders betalen het netto bedrag van de auto en kunnen de BTW terugvragen.

Er zijn meerdere voordelen waar men van kan profiteren bij het importeren van een auto uit het buitenland.

  • Je krijgt meer auto voor je geld. De auto’s zijn qua opties veel rijker uitgerust voor hetzelfde geld als de auto’s in Nederland.
  • Financiële besparing op een soortgelijke auto. Veel van onze klantne hebben een aanzienlijk lager bedrag betaald voor hun importauto vergeleken met een soortgelijke auto in Nederland. Dit kan oplopen tot tienduizenden euro’s.
  • Veel meer keuze. De keuze waar je uit kan kiezen is vele malen groter dan het Nederlandse aanbod, zo kan je makkelijker jouw auto vinden die voldoet aan al jouw wensen en eisen.
  • Meerdere merken/modellen/uitvoeringen beschikbaar. Ben je opzoek naar iets speciaal of een bepaalde uitvoering van een model, in het buitenland vind je deze vaak wel en in Nederland niet.
  • Lagere kilometerstand. Vaak hebben de importauto’s een lagere kilometerstand vergeleken met het aanbod in Nederland.
  • Beter onderhouden. Bijna altijd zijn de auto’s in het buitenland dealer onderhouden, simpelweg omdat dit in bijvoorbeeld Duitsland veel betaalbaarder is dan hier in Nederland. Ook is Duitsland een echt autoland waar men gewoon een stuk zuiniger is op de auto.

Dit is per auto verschillend. Op onze pagina wat is BPM kan je wat uitleg vinden wat BPM is. Via onze aanbod pagina vind je indicaties van ruim 150.000 auto’s. Heb je een auto op het oog en wil je over gaan tot de aankoop, dan communiceren wij vooraf altijd exact de prijs wat de auto daadwerkelijk gaat kosten. Neem daarom gerust contact met ons op.

Dit is vaak niet mogelijk bij de buitenlandse dealer. Echter is de auto ook bij ons in te ruilen, wij bieden jouw huidige auto aan binnen ons netwerk en bieden marktconforme handelsprijzen.
Uiteraard is het ook mogelijk om je huidige auto zelf te verkopen.

Particulieren betalen het bruto bedrag, zakelijke rijders betalen het netto bedrag.

Jouw nieuwe auto leasen is ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

GRATIS BPM BEREKENING

Jouw droomauto gevonden? Laat het ons weten en wij berekenen voor jou gratis de BPM

Basis pakket aanvragen

Vul de onderstaande velden in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.